5 frågor till Blossom Tainton Lindquist

Blossom Tainton Lindquist är energispridaren som syns överallt – hon är artist och underhållare, instruktör, coach och föreläsare och nyligen deltagit i Melodifestivalen. Livskick fick en stund med Blossom för fem snabba frågor om hälsa och sundhet.

Något som genomsyrar allt du gör är sundhet. Vad innebär det att vara sund, för dig?

– Att inte snöa in eller bli manisk. Att ha ett öppet sinne. Att låta saker flöda och inte bli som en propp. Att hitta balansen mellan att köra järnet och ta det lugnt.

Att göra det som ens kropp och knopp mår bra av och ge sig själv rätt bränsle och energi. Att se till att vara där man vill vara. Det är aldrig sunt att gå och trampa runt i gamla surdegar eller i miljöer som snor för mycket kraft och energi.

Det skrivs mycket om våra kroppar i media. Vad tycker du om kroppsidealen som råder idag?

– Det tråkiga är att de ju sällan eller aldrig är sanna. Det är fixat och trixat på alla sätt. I bästa fall i photoshop, i sämsta fall med en massa inplantat och suspekta tillskott

Låtsastuttar, läppar, hår, naglar med mera är inget ideal i min mening. Därmed inte sagt att man ska vara helt osminkad eller oglamourös. Det är alltid kul att se vackra människor, gärna med lite muskler på kroppen. Men det är helt ointressant tycker jag när alla ska se likadana ut. Jag älskar variation och mångfald. Det är också tråkigt att det är så galet viktfixerat att i princip hela samhället har ätstörningar.

Vad gör du i vardagen som får dig att må riktigt bra?

– Jag åker ut på landet och rider en gång i veckan. Det är heliga timmar som får mig att koppla bort allt annat. Om jag inte hinner umgås med familj och vänner i vardagen så mår jag inget vidare. Det får inte bara bli jobb, jobb, jobb. Jag mår nog allra bäst när jag känner att jag är till nytta för andra människor. När det inte kretsar för mycket kring mig själv.

Du är framgångsrik, målmedveten och omåttligt populär – hur balanserar du karriären med träning, välmående, familj och fritid?

– Tack för de orden! Att balansera är detsamma som att parera och det är just vad jag gör. Men det ska villigt erkännas att hade det inte varit för min underbara man så hade jag aldrig haft denna karriär. Han är mannen bakom allt. Jag brukar säga till honom att han borde hålla kurser i hur man stöttar sin kvinna.

Familjen kommer alltid alltid först punkt slut. Men visst jobbar jag för mycket ibland som den egna företagare jag är. Men jag har blivit bättre på att begränsa. Folk får helt enkelt acceptera att de inte får svar på  mail direkt, och så vidare. Jag skippar inte träning på grund av att jag har mycket att göra. Däremot gör jag det om någon i familjen eller vän behöver mig. Jag lever inte för att jobba utan jobbar för att leva. Men träning och fritid går väldigt mycket hand i hand för mig såklart. Karriär kommer och går så jag gör inte så stort väsen av varken framgång eller motgång.

Vad är en riktig Livskick för dig?

Jag har precis bytt stadsdel och flyttat till hus. Snacka om livskick. En riktig spännande nystart i livet. Att inte fastna i gamla vanor utan våga bryta ny mark, det ger en otrolig kick. Att släppa sargen och vara lite wild and crazy.

Mer om

Blossom

Namn: Blossom Tainton-Lindquist
Ålder: 49,5
Bor: Sundbyberg
Familj: Make, 3 söner och en hund
Gör: Artist, Holistic Lifestyle coach, PT och yogainstruktör
Blogg: Vad är det???

Mer att läsa

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att visas offentligt. Obligatoriska fält märks med *

Du kan använda dessa HTML-etiketter och egenskaper: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>