5 frågor till Moa Allansson

Med många skratt och en spännande inblick i hennes liv driver Moa bloggen ”Spiderchick”. Hon bor i Skövde tillsammans med sin kille och deras lilla son. Det är fullt ös i hennes liv och det får man hänga med i när man läser bloggen. Med en otrolig humor och ett härligt beskrivande språk, gör hon att man sitter med ett permanent leende då hon tar med oss i vardagen. Hon belyser även vikten av att att trivas med sig själv, precis som man är, i inläggen ”Size Hero”. Livskick fick en intervju med Moa.

Hur föddes bloggen Spiderchick?

– Jag har alltid älskat att skriva! Jag måste få ut min fantasi någonstans och bloggen är det perfekta verktyget.

Hur ser en vanlig dag ut i ditt liv?

– Jag skjutsar min son till förskolan på morgonen. Under dagen skriver jag, bloggar och pluggar. På eftermiddagen brukar vi träffa kompisar och på kvällen myser vi hela lille familjen innan det är läggdags för sonen. När han somnat brukar jag och min kille se en film eller umgås med våra datorer. Ibland orkar vi trycka in lite städning och tvätt i schemat också. Men så trist sådant är! Vi gör hellre roliga saker.

Vad är en riktig Livskick för dig?

– Att åstadkomma något jag har kämpat för. Att se min son utvecklas och lära sig nya saker.

Berätta tanken bakom Size Hero-inläggen.

– Jag vill inspirera andra att tycka om sig själva! Jag trivs med mig själv, men har inte alltid gjort det.

Tack för att du ville vara med här på Livskick. Vad har du för planer i sommar?

– Det ser ut som att vi kommer åka en sväng till Tyskland i Juli. Sedan planerar vi att besöka kompisar i Göteborg och Varberg. Kanske Oslo och Stockholm också om tiden finnes. Annars kommer vi hänga hemma i Skövde. Skövde är en bra utgångspunkt för diverse dagsutflykter, mitt emellan Vänern och Vättern.

Mer att läsa

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att visas offentligt. Obligatoriska fält märks med *

Du kan använda dessa HTML-etiketter och egenskaper: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>