5 saker som aldrig är en tävling

Att tycka om att tävla funkar bra i vissa sammanhang (tänk triathlon och brädspel), men det finns saker i livet som faktiskt inte är en tävling. Här är några saker som det aldrig ska tävlas om.

tavling

1. Vem som är mest upptagen eller stressad. Det är tydligen trendigt att vara upptagen, vilket är helt okej om du är lycklig och produktiv när du behöver det. Men att vara en person som behöver ta tid för sig själv är också coolt. Att vara stressad är inget att vara stolt över.

2. Vem som har minst storlek på kläderna. Så du har samma storlek som min 10-åring? Eh, good for you…

3. Vem som äter bäst. Ha tillit till att du väljer det du behöver, och att någon annan väljer att äta det den behöver. Raw food vinner inte över glutenfritt, och du förlorar verkligen inte för att du äter tårta.

4. Vem som är brunast. Snälla, använd sunt förnuft och skydda dig mot solen istället.

5. Vem som åker längst på semester. Jag vet, det är statusfyllt att åka utomlands, och att åka till Australien vinner över att åka till Finland. Men vill du stanna hemma på din ort hela sommaren är det helt upp till dig, du lär få en minst lika fin semester.

Det finns mycket mer som får plats på denna lista. Vill du hjälpa oss utveckla den genom att skriva en kommentar?

Bild: Pixabay

Mer att läsa

3 kommentarer

  1. 1

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att visas offentligt. Obligatoriska fält märks med *

Du kan använda dessa HTML-etiketter och egenskaper: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>