Allt för hälsan 2010, 12-14 november

En stor händelse som går av stapeln imorgon fredag är Allt för Hälsan 2010, som pågår till och med söndag den 14 november – årets tema är passion! Denna mässa har varit välbesökt, förra året var det närmare 30 000 besökare som ville bli inspirerade, gå på föreläsningar, träffa kända profiler, göra klipp på böcker – listan kan göras lång. Det är Sveriges största hälsomässa och det är fem olika kategorier som finns representerade: Träning & Motion, Kropp & Själ, Kost & Energi, Behandling & Relax samt Naturlig Skönhet.

Det kommer att finnas profiler som Blossom Tainton-Lindquist, Elizabeth Gummesson (här kan ni läsa om föreläsningen om Good Enough som jag var på förra året), Anna Skipper, Babben Larsson, Charlotte Perrelli och många fler! Inte att förglömma de duktiga docenterna och professorerna. Listan kan verkligen göras lång, här är föreläsarna från A-Ö.

Något som jag verkligen tror kommer att vara populärt är Friskvårdskollen, så här skriver de på hemsidan:

”Friskvårdskollen ger Allt för hälsans besökare möjlighet att få en kostnadsfri utvärdering av olika aspekter av sin hälsa. Besökarna möts av flera olika stationer med avancerad mät- och scanningutrustning. Resultatet av testerna gås igenom tillsammans med en legitimerad terapeut som kommer med rekommendationer om kost och träning och ger tips och inspiration” – jag tror jag ska testa detta!

Som skribent på Livskick kommer jag att rapportera från Allt för hälsan. I skrivande stund sitter jag och planerar vilka föreläsningar/seminarier som kan vara värda att gå på, montrar som kan rekommenderas (bästa monter, undra vem som kommer ha det?) – men framför allt hoppas jag på passionerad inspiration som kan resultera i flera härliga artiklar på Livskick.

Mer att läsa

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att visas offentligt. Obligatoriska fält märks med *

Du kan använda dessa HTML-etiketter och egenskaper: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>