Allt för Hälsan 2012 – med tema mod

Nu är det bara några dagar kvar till Nordens största mässa med friskvård och egenvård. Datumen att lägga på minnet är 8-11 november, och platsen är Stockholmsmässan i Älvsjö. För tredje året i rad är Livskicks reporter Emilia Arvidsson med och rapporterar!

De finns fem avdelningar att inspireras ifrån: Träning & Motion, Kost & Energi, Kropp & Själv, Behandling och relax och sist men inte minst: Naturlig skönhet.

Allt för Hälsan 2012 finns ett gediget scenprogram med uppvisningar och dessutom över 200 seminarier under de fyra dagarna. Vem vill inte se ett världsrekordförsök i kettlebell? Eller varför inte prova på poledancing? Modevisningar, SM i makeup och test av yoga i Yogagläntan är bara några av de aktiviteter som kommer att finnas.

Temat för årets Allt för Hälsan är mod och vi hoppas kunna inspirera Livskicks läsare till modiga beslut om det egna livet och den egna hälsan!

Vill du veta mer?
www.alltforhalsan.se

Bild: Stockholmsmässan

Mer att läsa

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att visas offentligt. Obligatoriska fält märks med *

Du kan använda dessa HTML-etiketter och egenskaper: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>