Bloggfavorit: Johanna Westberg

I Livskicks bloggnätverk för hållbar hälsa och sunda ideal ingår inspirerande personer som vi vill ge våra läsare en chans att lära känna lite bättre. Tidigare har vi presenterat Emilia Arvidsson och Hanna Lager, och nu är det Johanna Westbergs tur – den resande träningsinstruktören som alltid börjar en bloggrubrik med ordet ”Om..”.

johanna

Med en mening – vem är Johanna Westberg?

—En levnadsglad tjej som gillar att prova på nya saker.

Varför bloggar du?

—Det började med att hålla kontakt enkelt med familj och vänner när jag bodde i Barcelona (2008) och har fortsatt. Nu är det min (nästan) dagliga terapi, att skriva av mig. Jag har lärt mig fota och tycker det är kul att kunna använda mina bilder i bloggen. När jag började blogga var det inget fokus på bilder alls, numera har i princip alla bloggare minst en bild i varje inlägg – och en del har till och med slutat blogga för att helt gå över till Instagram. Men jag älskar att skriva, och jag gillar friheten i att få skriva på mitt eget sätt. Bloggen har också lett till många nya vänner och möjligheter och det får mig att vilja fortsätta.

Vad kommer vi aldrig få läsa om på din blogg?

—Kroppsnojor!

När du sätter dig ner och ska författa ett riktigt höjdar-inlägg om 10 år: vilken rubrik får det?

—”Om när jag hjälpte till att bygga en skola åt fattiga barn”

Vad ger just dig den optimala Livskicken?

—På våren är det löpning, att komma igång på en säsong är så härligt känsla! Samma sak på vintern med första skidåkningen. Jag älskar årstider och att vara utomhus. Att resa får mig också att må bra, när jag har landat och känt doften av ett annat land och vet att jag har en hel resa framför mig, det är en magisk känsla som sprider sig i hela kroppen.

Namn: Johanna Westberg

Ålder: 31

Bor: Umeå

Bakgrund: Pizzabagare, fotbollstränare, basketspelare, lokalvårdare, gräsklippare, rastlös, chokladförsäljare, mjölkallergiker

Gör: Tränar och reser, inspirerar och instruerar

Familj: Ja.

Läs Johannas blogg här!

Mer att läsa

En kommentar

  1. 1

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att visas offentligt. Obligatoriska fält märks med *

Du kan använda dessa HTML-etiketter och egenskaper: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>