Bloggfavorit: Maria Finnved

Vi fortsätter vår intervjuserie med de inspirerande bloggare som ingår i Livskicks bloggnätverk. Nu är det Maria Finnveds tur – i hennes blogg kan du läsa om allt från marathonlopp till reflektioner om självkänsla och ätande.

maria

Med en mening – vem är du?

—Jag är en glad Östgöte som älskar skogen, vatten, värme och njuter av bra musik och lagom nivå av mjölksyra.

Varför bloggar du?

—För att jag inte kan låta bli. Ibland går det långa perioder mellan gångerna, men sen så helt plötsligt är det som att jag bara måste skriva av mig det jag tänker på. Det kan ibland bara vara triviala saker om mitt privatliv som inte är intressant för någon annan, men någon gång ibland blir jag engagerad i något jag är med om, ser eller hör och bara ”måste” försöka få ut mina tankar kring det. Självklart finns det vid de tillfällena en önskan om att många ska läsa och förstå hur jag menar, och kanske, kanske vidga sina egna vyer och tänka på ett annat sätt.

Vad kommer vi aldrig få läsa om på din blogg?

—Hur man tränar för att gå ner i vikt eller se ut på ett visst sätt.

När du sätter dig ner och ska författa ett riktigt höjdar-inlägg om 10 år: vilken rubrik får det?

—Oj… jag har ingen aning. Jag är kass på rubriksättning! Får man svara pass?

Vad ger just dig den optimala Livskicken?

—Att cykla i en svag men lång nedförsbacke i medvind! När det går fort, men man fortfarande kan trampa på med tryck i pedalerna och har kontroll. Den känslan alltså! DEN KÄNSLAN!Namn: Maria Finnved

Ålder: 29 år

Bor: Mjölby

Gör: Studerar till Redovisningsekonom. Klar juni 2017. Ge mig gärna ett jobb då 😉

Familj: Mamma, pappa i Mjölby, en syster i Norrköping och en i Kalmar

Läs Marias blogg här!

Mer att läsa

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att visas offentligt. Obligatoriska fält märks med *

Du kan använda dessa HTML-etiketter och egenskaper: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>