Fall inte för de snabba utvägarna

Vi lägger omätliga mängder energi på att söka lätta utvägar till förändring. Oavsett om missnöjet gäller hårlängd, vikt, centimeter eller prestation. Det finns tabletter, program, hårextensions, pulver och så vidare. Det finns massvis med alternativ till att ge en skjuts i rätt riktning för förändring. Är det attraktivt? Blir du nyfiken? Kan du känna lukten på lättförtjänt succé?  Ja det tror jag säkert.

malbild

MEN, kan du inte ta och undersöka en annan väg först? Innan du faller för otaliga produkter som antagligen kommer kosta mer än de smakar? Hur skulle det vara om du noga planerade ett tillvägagångssätt där du bit för bit vet exakt hur du ska göra? Om du i noga planering kan ge din kropp både power OCH resultat? Börja lugnt, öka vid behov och känna det där härliga ruset när du klarar av ännu lite till i nivåer. Det bästa är att du vet med säkerhet att du har åstadkommit detta själv. Med rätt medel, med rätt träning så har du kommit i form och gett kroppen en boost. Den är stark, smidig och lycklig.

En lycklig kropp är snäll tillbaka och den gör nästan vad du än ber om. Är inte det en ganska bra plan egentligen? Om du tänker efter? Långvariga resultat, ökad prestation, resultaten du vill ha och en massa stolthet för att du har gjort det alldeles själv!

Bild: Livskick

Mer att läsa

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att visas offentligt. Obligatoriska fält märks med *

Du kan använda dessa HTML-etiketter och egenskaper: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>