Jag är galen och stolt över det

Ibland får jag idéer som en miljardär hade haft svårt att genomföra. Jag drar ju inte allt i mål men jag har märkt en helt galet bra grej med att vara sådan som vågar drömma.

Man har lite lättare för att bli lycklig. När jag visualiserar målet och ser, hör och känner hur det är att vara där framme kan jag inte stoppa leendet som triumferade breder ut sig i mitt ansikte. Det är skönt och ger en kick – trots att jag kanske aldrig får smaka på känslan att komma i mål så ger det en härlig boost i rätt riktning.

Vissa galna saker har dock gått i lås och den där pulshöjande lyckan som sprider sig i kroppen då är så tillfredsställande att jag bara vill hoppa runt och sjunga. Jag skulle aldrig i mitt liv våga att låta bli att våga.

Om man inte vågar så får man inte veta. Ingen säger att det kommer att bli en picknick och jämn väg men lite arbete skapar dock en mer skön känsla då man är där framme, då man vet att man åstadkommit det själv genom eget svett och arbete.

Jag tänker satsa på mina påhitt. Jag kommer att med ett leende ta reda på om det är rätt väg att gå eller helt fel. Då är det bara att ta vänster i rondellen och söka andra vägar.

Be Great. Be You!

Foto: Jennie Olsson

Mer att läsa

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att visas offentligt. Obligatoriska fält märks med *

Du kan använda dessa HTML-etiketter och egenskaper: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>