Några nyheter från Allt för hälsan 2014

Mässan gör en spaning varje år, för att se vilka nya produkter inom hälsa som kan vara värda att lyfta. Här är några av de nyheter som är aktuella för Allt för hälsan 2014! Vill du läsa om fler nyheter, kolla in mässans bilaga sid.6.

allt for halsan

Håll dig varm länge med Pakvis Värmebälte

Genom att bryta en knapp i värmepåsen sprider sig värmen och håller i upp till 3 timmar. Placera påsen i ett tygbälte och spänn fast den där du har ont. Pakvis Värmebälte går att återanvändas många gånger, genom att lägga den i kokande vatten i 10 minuter.

Posture Balance: Sitt dig stark

Posture Balance är en balanssits som hjälper dig att träna upp din hållning medan du gör annat. Genom att balansera sitter du i en ergonomisk position och spänner core-muskulaturen. Den kan användas överallt; från kontorsstolen till soffan.

INIKAEcoholics INIKA

Ett av Ecoholics märken är INIKA som är ett 100 % naturligt varumärke, med fokus på kvalitet, färger och prestanda. INIKA består av ekologiska certifierade ingredienser samt naturligt mineralpulver. Garanterat fritt från syntetiska kemikalier och skadliga ingredienser.

Bönpasta från Risenta

Här har du pastan som är både glutenfri och ekologisk. Den är dessutom protein- och fiberrik, och har ett lågt kolhydratinnehåll. En annan fördel är att den ger en lång mättnadskänsla. Den kokas precis som vanlig pasta. Konsistensen liknar färsk pasta.

Eko yogakläder för alla

Saprema of Sweden har med sköna material tagit fram plagg för både män och kvinnor. Kläderna är ekocertifierade enligt GOTS och ÖKOtex 100. Nytt för i år är en baskollektion som passar alla plånböcker, utan att tumma på materialet.

Mer att läsa

2 kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att visas offentligt. Obligatoriska fält märks med *

Du kan använda dessa HTML-etiketter och egenskaper: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>