Liselotte Howard

Mamma, fru, ombudsman, doktorinna, bokmal, mån-fantast, gruppträningstokig, frisk anorektiker. Det finns många ord att titulera mig med (vissa mer daterade än andra). Liselotte HowardMen mest av allt är jag jag. En tjej född på en alldeles för trång ort i 08-land, som detour:at till Skåne några år, för att nu slutligen vara tillbaka i min egenvalda hem-(och universitets-)stad Linköping.

På andra sidan 30, och nästan ett decennium bort från min universitetstid, har jag fortfarande inte jobbat inom något av de traditionella yrken för det som står på mitt examensbevis: Human Resource Management. Däremot har jag hela tiden hanterat människor och resurser. När det gäller det sistnämnda är det främst de inre jag fastnat för; hur vi mår, vad som får oss att må bra – och vad som får oss att må dåligt. Frågan om vilka resurser vi bör ge oss själva och våra medmänniskor för ett gott liv ligger mig varmt om hjärtat. Min variant på Human Resource Management!

Mitt bästa måbra-knep: Bli kliad på ryggen! Förutom fina fysiska fördelar som må bra-hormoner och avslappning så är det superskönt! (kolla in en spinnande katt, så förstår du vad jag menar…) Obs! Den oskrivna lagen säger att en måste klia tillbaka sen!

Läs mer i mina texter och på min blogg! Jag finns även på Instagram, och nås på liselotte@livskick.nu.