Vegetariska burritos

Den här vegetariska burritoröran brukar bli en ordentlig hit när man bjuder på middag och är rolig som omväxling till den traditionella tacon.

Ingredienser

  • 1 paket Soft Tortillas
  • 1 gul lök
  • 300 g champinjoner
  • 1 vitlöksklyfta
  • smör
  • 1 påse Spice Mix för tacos
  • 1 dl vatten
  • 1 röd paprika
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 tsk salt
  • 250 g färsk bladspenat
  • 1,5 dl majskorn
  • 1 dl Old el Paso Thick ‘n Chunky Original Salsa

Så här gör du:

1. Hacka lök och skiva champinjonerna. Pressa vitlök och tärna paprika. Fräs lök, svamp och vitlök. Tillsätt vatten, kryddmix, salsa, paprika och creme fraiche. Låt sjuda utan lock ca 15 minuter. Smaka av med salt.

2. Hacka bladspenaten och tillsätt den och majsen. Låt alltihop bli genomvarmt.

3. Ta bort platsfolien från bröden och sära på dem. Värm i ugn 175 grader i aluminimfolie i ca 10 minuter. Håll dem sedan varma inlindade i en brödduk under serveringen.

4. Lägg fyllningen på varje tortilla som du viker eller rullar ihop.

Mer att läsa

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att visas offentligt. Obligatoriska fält märks med *

Du kan använda dessa HTML-etiketter och egenskaper: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>