Alla gillar att få presenter, eller hur? Det gäller även kunder och anställda. Ett smart sätt att kombinera presenter med reklam är att ta fram ett sortiment med produkter tryckt med er logga, och dela ut dem som giveaways eller presenter.

T-shirts är det klassiska exemplet på giveaways som både uppskattas och sprider ert budskap. Med dagens tryckteknik behöver ni dock inte hålla er till vita tröjor med enfärgstryck. Det är lika lätt att trycka med flera färger, och i sortimentet hittar ni t-shirts i allsköns färger.

Kaffemuggar används på alla arbetsplatser

På alla arbetsplatser dricks det kaffe. Varför då inte se till att ert företag syns på kaffemuggar? Förse era kunder med kaffemuggar med ert tryck på, så syns ni hos dem under hela arbetsdagen. 

Kaffemuggar är även en bra present till anställda, för även hemma dricker vi ju kaffe, åtminstone de flesta av oss. 

Jackor av olika slag

Vill ni satsa på något större att ge bort kan jackor med tryck vara ett alternativ. Det finns flera modeller att välja mellan – täckjackor, seglarjackor, softshell eller överdragsjackor. Alla håller hög kvalitet och passar bra för tryck. 

Jackorna finns i flera färger och i dam- och herrmodell. De är omtyckta presenter som ger stor exponering av er logga. 

Mindre artiklar

Är det istället mindre saker ni är ute efter finns det också mängder av produkter att välja mellan. Nyckelband, usb-minnen, pennor, anteckningsblock, godis, ficklampor, tygpåsar och termosar finns alla för tryck. 

Små saker med tryck är lätta att ta med, och även att använda. Det känns inte heller jobbigt att varken ge bort eller ta emot. Och profilprodukter som används ger ju som bekant stor spridning av ert budskap. Ibland är det lilla det bästa, helt enkelt.