Livskick är din sida för allt som har med profilkläder och profilprodukter att göra!

På livskick hittar du allt som har med profilkläder och profilprodukter att göra. Vi har jobbat med att hjälpa företag att synas på bästa sätt i många år, och vi har allt du behöver för att sticka ut från mängden. 

Med smarta val inom profilkläder kan du öka din exponering mot tänkta kundgrupper eller samarbetspartners. Självklart fungerar klokt valda plagg även som gåvor till anställda eller leverantörer. 

Profilkläder – Vi har allt du kan tänka dig. Och lite till.

När det kommer till profilkläder tänker många på en t-shirt med tryck. Och visst, det är ett klassiskt profilplagg som fortfarande fyller sitt syfte. Men idag finns det så oerhört mycket mer att välja bland. 

Mössor med företagstryck är ett smart sätt att synas över mängden. Väljer du dessutom en glad färg kommer mössan sticka ut mer och synas ännu bättre. Under sommaren kan du istället satsa på en keps för att få samma typ av exponering. 

Träningskläder

Vi har ett fullt sortiment av träningskläder med tryck. Att skaffa tränings t-shirts med tryck är ett bra sätt att visa att ditt företag förespråkar en hälsosam livsstil med motion och träning. 

De allra flesta som håller på någon form av träning, om det så är att vara ute och gå med hunden, blir glada för att få fler träningströjor. 

Är ni några från ditt företag som ska springa något lopp är kan du trycka upp specialtröjor till det. Då har du möjlighet att verkligen maximera synligheten för en stor publik.

Andra profilprodukter

Det är inte bara kläder som kan förses med företagsloggor eller andra tryck. Nästan alla produkter du kan tänka dig kan du trycka din logga på. 

Kulspetspennor med din företagslogga är bra om du verkar inom en bransch där pennor fortfarande används. Om du däremot jobbar i en digitaliserad bransch är det troligen bättre att skaffa usb-minnen med logga, eller powerbanks med företagsnamnet.

Tygkassar är ett perfekt sätt att få stor spridning av din företagslogga. De passar både som gåvor till anställda och till potentiella kunder. Idag använder nästan alla tygkassar, så du får stor exponering på en liten insats.

Produkter på mässor

Ska du ut på mässa finns det all anledning att skaffa mängder med olika giveaways! Godis, pennor, block, usb-minnen, tygkassar, koppar, kepsar, nyckelband – ja, allt du kan tänka dig.

Det finns inget tråkigare än utställare som är snåla med sina profilprodukter, så se till att du har tillräckligt med produkter för att täcka hela utställningstiden.