Den första tanken när någon säger profilkläder är för många en vit t-shirt med enfärgat, stort och blaffigt tryck. Men så behöver det inte alls vara längre! 

Dagens utbud av profilkläder är stort och väldigt varierat. Det finns fortfarande t-shirts förstås, men de finns i en mängd olika färger och modeller. Dessutom finns det flera andra sorters tröjor, jackor och mössor, för att bara nämna några av den stora floran av produkter. 

Arbetskläder

Om ni jobbar i ett serviceyrke är det smart att låta alla anställda ha profilkläder på jobbet. Då är de lätta att hitta bland alla andra kunder. Är ni ute hos kunderna är det också bra med profilkläder eftersom kunderna blir påminda om vilket företag ni kommer från. 

Vid utomhusarbete behövs både sommar- och vinterplagg. Ofta är det också en god idé att skaffa profilerade regnkläder, för varken på sommaren eller vintern kan man vara säker på vädret.

Profilkläder som giveaways

Kläder med tryck är en bra giveaway både till kunder och anställda. Skaffa ett sortiment med t-shirts och pikétröjor i några olika modeller så är ni väl rustade för att kunna ge kunder och leverantörer presenter som även ökar ert företags synlighet. 

För att för så stor exponering som möjligt på era profilprodukter bör ni fundera över vad de tilltänkta mottagarna kan tänkas gilla. En gåva som inte används ger ingen synlighet, medan en som används kan ge väldigt stor spridning till en liten kostnad. 

Träningskläder med tryck

Om ni delar ut träningskläder med tryck får ni trippel effekt. Mottagarna blir glada, ert budskap syns och ni som företag visar att ni står bakom en sund och hälsosam livsstil som innehåller motion. 

Träningskläder är en tacksam profilprodukt till rätt målgrupp. Om mottagarna tränar blir de nästan alltid glada för ett tillskott i träningsgarderoben, och dessutom tränar många både regelbundet och ofta vilket ger stor synlighet.