För att veta vilken produkt som är bäst för er att dela ut behöver ni göra en kort analys av era kunder (eller andra tänkta mottagare). Vad uppskattar dem? Välj en produkt som er målgrupp blir glad av och har nytta av!

Vilken profilprodukt som kommer vara bäst för just er är svårt att svara på. För att verkligen maximera exponeringen av er logga genom profilprodukter behöver ni göra en kort analys av de tilltänkta mottagarna. 

Välj därefter profilprodukter som passar mottagarna, och som de blir glada av. Presenter som blir stående i skåp ger er ingen exponering, utan det är saker som mottagarna kommer använda som hjälper er att synas.

T-shirt med tryck

T-shirt med tryck är en profilprodukt som passar de allra flesta. Om ni ser till att välja några olika modeller av t-shirts kommer ni ha möjlighet att anpassa gåvan efter mottagaren. 

Barn t-shirts är också en bra produkt. Det visar att ni bryr er om mottagarens hela familj. Som en bonus brukar barn bli väldigt glada för tröjor och använda dem ofta, vilket låter er logga synas.

Det finns flera modeller av t-shirts i flera färger att välja mellan. De kan alla tryckas med flera färger.

Träningskläder

Om de tilltänkta mottagarna gillar att träna är träningskläder med tryck helt perfekta giveaways. Människor som tränar blir glada för att få tillskott i träningsgarderoben, och de används dessutom regelbundet tillsammans med andra i stora sällskap.