Ett sätt att stärka ert varumärke är att se till att få stor exponering av det. Syns ni så finns ni! Med profilkläder uppnår ni precis det syftet, till en relativt liten kostnad. 

Idag finns det så många olika typer av profilkläder att ni kan behöva fundera över vad ni vill förmedla för budskap, och sedan välja kläder som passar det. En keps med stort tryck förmedlar inte samma sak som en damjacka med en diskret logga på.  

Ytterkläder

Verkar ni i en bransch med utomhusjobb är det en självklarhet att skaffa profilerade ytterkläder till de anställda. Men inte bara då är det en bra idé, utan ytterkläder med tryck fungerar i de flesta sammanhang. 

Det finns mängder av ytterkläder att trycka varumärken på – seglarjackor, täckjackor, vindjackor, mössor, halsdukar och kappor, för att nämna några. Vissa av plaggen är lämpliga för stora loggor medan andra gör sig bättre med ett diskretare företagsnamn.

Arbetskläder

Genom att förse er personal med en enhetlig arbetsklädsel stärker ni ert varumärke. Dela ut likadana skjortor eller pikétröjor till alla anställda. 

Enhetlig arbetsklädsel underlättar dessutom för kunder att känna igen er, och lätt veta vem de ska vända sig till för att få råd och hjälp. Enhetliga kläder fungerar både om ni jobbar i serviceyrken och om ni ska ställa ut på mässor eller event.

Utöver detta stärker även en enhetlig arbetsklädsel vi-känslan hos era anställda. En lagkänsla byggs upp och förstärks när alla har likadana kläder.

Träningskläder

Genom att trycka upp träningskläder med ert varumärke kommer ni visa att ni som företag uppmanar till en sund och hälsosam livsstil. 

Träningskläder med tryck är en present som uppskattas av både anställda och kunder. Dessutom ger de en stor exponering av ert varumärke eftersom de som använder träningskläder ofta gör det regelbundet, och oftast också i större sällskap.