Ett av de enklaste sätten att öka exponeringen av ert företagsnamn eller er logga är att trycka upp t-shirts och dela ut dem som giveaways. T-shirt med tryck är inte dyra, så det är en investering som ger mycket utdelning för en liten insats.  

När ni gör er beställning, passa även på att beställa barn t-shirts med tryck. Att dela ut barn t-shirts till mottagaren är ett sätt att visa omtanke om hela familjen. 

Välj några olika modeller som passar fler

Idag finns det en hel uppsjö olika t-shirt modeller. Om ni väljer några olika, till exempel V-ringade, rundhalsade och någon dammodell så kommer ni kunna anpassa era gåvor till mottagaren. 

Alla t-shirts i vårt sortiment håller hög kvalitet och finns självklart i flera färger. Ni behöver inte längre hålla er till vita tröjor med enfärgstryck, utan kan välja och vraka bland färger och även trycka med vilka färger ni vill.

Satsa på pikétröjor

Om ni dessutom lägger till pikétröjor med tryck till era t-shirts med logo så har ni också en mer välklädd variant av tröjor ni kan använda som giveaway. 

Även pikétröjorna finns i dam- och herrmodell samt flera färger. På pikétröjorna kan ni välja mellan tryck och brodyr. En broderad logga är lite stiligare, om än diskretare. 

Tränings t-shirt med tryck

Träningströjor med tryck är en perfekt gåva till både kunder och anställda. Det är ett smart sätt att få exponering av er logga i positiva sammanhang. Många som tränar gör det regelbundet, vilket hjälper er att synas.

Att låta ert företagstryck synas på träningströjor visar att ni som arbetsgivare förespråkar en aktiv och hälsosam livsstil där träning är en naturlig del. 

För att peppa era anställda inför något speciellt lopp kan ni trycka upp specialtröjor till just det loppet. Låt då loggan vara en en del av trycket, och kanske ett roligt budskap en annan del. Med en gemensam tröjor kommer det skapas en laganda som bidrar till en god stämning i gruppen.